nov 22
2022

Multifunctionele krijtbord sticker met 10 raamstiften, 4 magneten en wisser om je saaie witte muur, raam of koelkast te versieren. Om alvast in de kerst sfeer te komen worden er 16 kerst sjablonen meegeleverd. De kerst sjablonen zijn perfect voor het versieren van ramen, stof, hout, papier, bullet journal, brievenbus etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kinderen vinden kleuren en tekenen leuk, soms ook op witte muren. Vanaf nu is dat geen probleem meer, laat de kleintjes lekker kliederen op dit magnetische krijtbord. Of laat zelf je creativiteit los en versier je muur, raam of koelkast met dit magnetische krijtbord. Schrijf een week of dagplanning op het krijtbord en vergeet nooit meer een taak of hang een briefje op het krijtbord met de bijgeleverde magneten.

16 Kerst Sjablonen
Met de kerstdagen voor de deur is het de tijd om je huis in kerstsferen te brengen. Wil jij je ramen leuk versieren? Dat is een fluitje van een cent met deze kerst sjablonen. Je kunt deze 16 verschillende kerst sjablonen gebruiken om vormen aan te brengen op je raam met sneeuwspray of met de bijgeleverde raamstiften. De 16 sjablonen zijn perfect voor kerstdecoraties, DIY albums, muren, ramen, enveloppen, wenskaarten, papier en gladde oppervlakken. De 16 verschillende sjablonen bevatten bijna alle populaire kerstthema’s zoals kerstballen, een sneeuwpop, een kerstgroet, cadeautjes en verschillende kerstmannen.

Heb je genoeg van je kunstwerk? Wis je tekening eenvoudig met de bijgeleverde wisser en begin met een nieuw kunstwerk of maak een nieuwe planning, taak of boodschappenlijstje. Een raamtekening is eenvoudig te verwijderen met een sopje.

Magnetische krijtbord sticker 43*122 cm
Zelfklevend magnetisch krijtbord wat simpel opgehangen kan worden zonder luchtbellen. De magnetische sticker blijft stevig aan het oppervlak kleven zonder er af te vallen. Door het waterdichte oppervlak droogt het krijtbord zeer snel en na het schoonmaken ziet deze er elke keer weer als nieuw uit. (Mits er met krijt of whiteboardstiften, raamstiften of krijtstiften op waterbasis wordt getekend/geschreven)
Het memobord is op maat te knippen!
Wil je de sticker op een andere plek neerhangen? Geen probleem, het magnetische krijtbord is eenvoudig te bevestigen op gladde, vlakke schone oppervlakken zoals glas, ramen, spiegels, werkladen, koelkast, metaal of hout. Het is helaas niet geschikt voor stoffige muren en niet vlakke muren. Kleine metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld een paperclip blijven ook prima hangen aan het bord.

10 Krijtstiften / Markers / Raamstiften / Whiteboard Stiften / Chalkmarker
Wat is een memobord zonder stiften. Om de set compleet te maken worden er 10 krijtbord stiften van hoogwaardige kwaliteit meegeleverd. De stiften zijn ook geschikt voor onder andere: raam en spiegelmarkeringen, restaurant menuborden, whiteboards, bistroborden, datum markering voor Voedselcontainers, LED-Schrijfborden, Autoruiten, Keramische mokken, Schoolbord etiketten en Bedank stickers met als voordeel dat ze uitwisbaar zijn en te combineren. Wis je tekening of tekst met een vochtige doek of wisser. Zo kun je elke keer weer een nieuwe tekening, kunstwerk of planning maken. Door de ruime keus aan kleuren creëer je de mooiste kunstwerken en kunnen kinderen eindeloos kliederen. De markers bevatten hoogwaardige, ultra geconcentreerde vloeibare inkt die elke keer weer voor heldere kleuren zorgt en zijn niet giftig en zijn milieuvriendelijk.

10 verschillende kleuren Markers
- Witte Marker
- Gele Marker
- Paarse Marker
- Roze Marker
- Bruine Marker
- Rode Marker
- Groene Marker
- Oranje Marker
- Lichtblauwe Marker
- Lichtgroene Marker

Verwisselbare punt
De krijtstiften hebben een ronde punt van 6 mm en zijn geschikt voor veel oppervlakken en zijn wrijf en watervast. De dop kan op de achterkant vast gezet worden zodat je deze niet kwijtraakt. Voor gebruik dien je de chalk marker goed schudden. Druk daarna een paar seconden totdat de punt van de stift zich vult met inkt. Na gebruik druk je dop weer op de stift om uitdroging te voorkomen.

4 Gekleurde Blackboard / Whiteboard Magneten
Met de vrolijk gekleurde whiteboard /blackboard magneten hang je snel een briefje of een notitie op het krijtbord. Hangt het krijtbord ergens anders dan kun je deze ook gebruiken voor op bv je koelkast. De keuken ziet er direct vrolijker uit met deze leuke koelkast magneten. De kleuren van de magneten zijn willekeurig.

Magnetische Blackboard / Whiteboard Wisser
Ben je uitgekeken op je tekening of kunstwerk van je kinderen of ben je toe aan een nieuwe takenlijst? Wis je krijtbord in een mum van tijd schoon met de bijgeleverde whiteboard wisser. De wisser is magnetisch, hang de wisser aan het memobord, zo heb je de wisser altijd binnen handbereik.

Wat zit er in het krijtbord pakket
- Zelfklevend en magnetisch krijtbord en milieuvriendelijk 43*122 cm
- 10 Markers op waterbasis
- Whiteboard wisser magnetisch
- 4 Gekleurde magneten (random kleuren)
- 16 Kerst sjablonen 15*15 cm

Eigenschappen Krijtbord, Whiteboard, Blackboard,
- Materiaal krijtbord Rubber en PP
- Afmeting: 43*122*0.1 cm